Mijn favorieten

Verkoop

Jouw huis verkopen. Werk voor een specialist.

Jij wilt jouw huis verkopen. Voor de beste prijs, onder de beste voorwaarden. Met een specialist die pal achter je staat weet je zeker dat het goed gebeurt.

Maashorst Makelaardij is de verkoopmakelaar bij uitstek.
Iris Koekkoek, woonachtig in Nistelrode en opgegroeid in Uden, bezoekt jaarlijks vele te koop staande woningen en weet dus wie de potentiële kopers van jouw huis zijn. Zo kunnen we strategisch te werk gaan. Jij krijgt met mij een verkoopmakelaar die een klik heeft met precies díe doelgroep en die weet hoe deze potentiële kopers te bereiken. De ervaring leert dat de uiteindelijke verkoopprijzen zeer dicht tegen de oorspronkelijke vraagprijzen aanliggen!

Verkooptraject
Er zijn verschillende verkooptrajecten. Of je actief wilt verkopen of onder de radar, of op zoek bent naar woningruil: Maashorst Makelaardij luistert goed naar jouw verhaal en wensen. Daarna bepalen we de waarde van de woning (mijn input is gebaseerd op feiten en verkoopprijzen van vergelijkbare woningen) en stellen we in overleg een vraagprijs vast. Vervolgens maken we samen een plan van aanpak. Daarin stemmen we af wat we wanneer gaan doen om de doelgroep zo effectief mogelijk te benaderen.

Presentatie
Jouw huis moet eruit springen. Daarom besteed ik bovengemiddeld veel aandacht aan een aansprekende presentatie van jouw huis. Het kan zijn dat er eerst wat werk aan de winkel is: voortuin aanpakken, grondig opruimen, muren witten, een andere vloer leggen. Geïnteresseerde kopers moeten de mogelijkheden van jouw woning voor ogen kunnen zien, dat kan bijvoorbeeld ook met tekening en offerte voor een nieuwe keuken of badkamer.
Hierna komt er, indien gewenst, een styliste bij je langs en vervolgens een professionele fotograaf om goede foto’s te maken. Deze verwerk ik in alle mogelijke presentatiemiddelen, opgemaakt in mijn aansprekende en positief gewaardeerde huisstijl. Bij de verkoop zit onder andere inbegrepen:

  • uitgebreide verkoopbrochure 
  • presentatie op Funda
  • presentatie op onze eigen website
  • vermeldingen op social media: Facebook
  • opvallend ‘Te Koop’-bord

 
Aandacht
Ik kies er bewust voor om een lokaal en klein makelaarskantoor te zijn met een beperkt aantal woningen in portefeuille (maximaal 20). Je hebt als klant altijd contact met mij, de eigenaar, en dat kan ook buiten reguliere kantoortijden. Door deze werkwijze krijgt jouw woning de aandacht die het verdient. Uiteraard hou ik je voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen, bezichtigingen en onderhandelingen van jouw woning.
 
Courtage
Mijn courtage is scherp - ik vraag een % over de koopsom exclusief BTW en je betaalt éénmalig opstartkosten van € 475,00 exclusief BTW.